Vyberte zařízení
Vyberte zařízení
a vyberte odpovídající produkty
×
customer devices Moje zařízení
customer devices

Žádná uložená zařízení

Automaticky uložíme vyhledávaná zařízení, zatímco ušetříte čas a přijímáte přizpůsobené složení.

Jdi do: Moje zařízení
added device
Vybraná zařízení:
customer devices
Vybraná zařízení:

Baterie BN44 pro Xiaomi Redmi Note 5/5 Plus

Green Cell
Produkt k dispozici
Odeslání až 24 hodin.
  • Dejte svému smartphonu nový život s originální baterií Green Cell!
  • Vyhrazené baterie Green Cell jsou zcela nové a deklarovaná kapacita je skutečná kapacita baterie.
  • Špičková řídicí elektronika, plně kompatibilní s vaším smartphonem, přenáší přesné informace o vaší baterii a jejím stavu.
  • Řada baterií chránících zajišťuje dlouhodobý provoz a zajišťuje úplnou bezpečnost telefonu.
528,00 Kč

Množství:

 
logo.jpg

Nový život vašeho smartphonu

Oživte svůj smartphone pomocí Green Cell. Účinnost baterie je jedním z klíčových faktorů pohodlí vašeho smartphonu. V průběhu času tovární baterie ztrácí svou kapacitu, takže musíme častěji sáhnout po nabíječce nebo napájecí bance. To může být obzvláště zatěžující při cestování nebo v práci. S originálními bateriemi Green Cell můžete svůj telefon během několika minut dostat zpět na nohy!

Perfektně kompatibilní

Baterie Green Cell jsou zcela nové a jsou vyrobeny s maximální přesností, aby zaručily perfektní soulad s vaším smartphonem. Když se rozhodnete koupit, můžete si být jisti, že kapacita uvedená na krabici je skutečná kapacita baterie. Baterie se perfektně hodí, všechny rozměry jsou kompatibilní s úplně novou baterií. Baterie Green Cell jsou navíc připraveny k instalaci hned po vybalení z krabice.

Vždy nejvyšší kvalita

Všechny baterie Green Cell prošly testy kvality, takže si můžete být jisti, že jsou nové a nemají předchozí nabíjecí cyklus. V kombinaci s nejvyšší skutečnou kapacitou a špičkovou řídicí elektronikou získáte baterii s perfektním stavem a kompatibilitou.

Plná bezpečnost

Baterie Green Cell jsou vybaveny pokročilou ochranou, která zahrnuje: ochranu proti přebití a přebití, ochranu proti zkratu a tepelnou ochranu. Tím je zajištěno správné a bezpečné ovládání baterie a smartphonu.

Vyměňte baterii, nikoli zařízení!

Nová baterie je lepší a úspornější alternativou než výměna smartphonu. Nejenom, že ušetříte peníze, ale budete se také starat o životní prostředí. Váš oblíbený telefon získá nový život a my se postaráme o recyklaci. Použité baterie shromažďujeme v každém z našich obchodů a financujeme aktivity na podporu a podporu obnovy a recyklace baterií.

Kompatibilní s následujícími modely baterií
    Kompatibilní s následujícími zařízeními
    arrow-up
      Technické údaje
      kapacita:
      3900 mAh
      Napětí:
      3.8V
      Typ buněk:
      Li-Polymer
      výrobci mobilních:
      Green Cell
      Stav:
      Nový
      Záruka:
      12 měsíců
      Výrobce:
      Green Cell
      rozměry:
      85.45x64.00x3.90mm
      Kód výrobku:
      BP92
      Zpětná vazba od zákazníků a dotazy
      Vyjádřete svůj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      Průměrná známka
      Vyjádřete svůj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      ×
      comments icons

      Děkujeme za přidání vašeho názoru, brzy bude k dispozici na produktové kartě.

      zavřít
      Často kladené otázky
      Jak vybrat baterii do mobilu?
      Koukni se
      Výběr baterie do mobilu je jednoduchá a intuitivní věc. To lze provést během několika okamžiků pomocí následujících dvou metod:
      1. Specifikace modelu telefonu Model telefonu obvykle najdete na zařízení. Po přečtení a zadání modelu do vyhledávače obchodu se objeví správná baterie. např. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
      2. Kód baterieBaterii můžete také vyhledat zadáním jejího kódu – najdete jej na vnitřní straně baterie. Jednoduše zadejte příslušný kód a náš vyhledávač vám zobrazí příslušné produkty! např. BM39 / BS-01/ A1457 Doporučujeme také přečíst si návod na našem blogu: Jak vybrat baterii do mobilu?
      Jak zkontrolujete kapacitu baterie v mobilním telefonu?
      Koukni se
      Kapacita baterie je uvedena přímo na baterii. Tyto informace jsou umístěny na vnitřní straně zařízení. Využít můžete i moderní aplikace sledující stav baterie. Příkladem takového programu je Battery Info, vyvinutý pro smartphony Android. Aplikace je snadno ovladatelná, takže si můžete snadno zkontrolovat informace o aktuálním stavu baterie.
      Může být kapacita baterie (mAh) větší?
      Koukni se
      Kapacita baterie udávaná v miliampérhodinách (mAh) se může lišit od tovární baterie. Pokud zvolíte baterii s větší kapacitou, bude mít vaše zařízení delší životnost a získáte větší mobilitu a komfort používání!
      Jak prodloužit životnost baterie mobilního telefonu?
      Koukni se
      Existuje několik jednoduchých metod, které jsou účinné při prodloužení životnosti baterie: 1. Nevybíjejte baterii na 0!
      To se nelíbí baterii našeho telefonu, známé jako baterie. Nečekejte tedy, až se objeví upozornění na vybitou baterii. Když úroveň baterie klesne pod 40 %, je vhodné připojit telefon k nabíječce.
      2. Často připojujte mobilní telefon k nabíječce.
      Moderní lithium-iontové baterie nemají paměťový efekt. Časté nabíjení má tedy pozitivní vliv na jejich výkon. Podle odborníků je nejlepší dosáhnout 80-90% stavu nabití.
      3. Vyhněte se extrémním teplotám
      Baterie do mobilních telefonů jsou tak trochu jako jejich uživatelé – nejlépe se cítí v mírných teplotách. Ponechání telefonu na přímém slunci nebo v horkém autě může výrazně snížit životnost baterie. Je také dobré chránit telefon před chladem.
      Jak vyměnit baterii mobilního telefonu?
      Koukni se
      Před výměnou si ověřte, jaký druh, model a typ baterie chcete koupit. V minulosti stačilo otevřít klapku a baterie byla přístupná. V tuto chvíli je odstranění trochu obtížnější. Ale žádný strach! Můžete si je vyměnit sami a potřebné informace najdete v tutoriálech na Youtube. Velké množství takových materiálů usnadňuje naučit se vyjímat baterii téměř v jakémkoli modelu mobilního telefonu.
      Co dělat po výměně baterie v mobilu?
      Koukni se
      Po vložení baterie Green Cell vybijte telefon na 10 % a poté jej připojte k nabíječce. Nemusíte dělat nic jiného – baterie v tuto chvíli není třeba formátovat.
      Má nabíječka funkci rychlého nabíjení?
      Koukni se
      Je velmi snadné zkontrolovat, zda má nabíječka funkci rychlého nabíjení – to se stane, pokud má zařízení zelený konektor USB. To je známka toho, že nabíječka rychle nabíjí váš telefon.
      Parametry nabíječky - na co si dát pozor?
      Koukni se
      Při výběru nabíječky je třeba zvážit několik faktorů. Nejdůležitější z nich jsou: výkon nabíječky, typ vstupu a použité technologie rychlého nabíjení.
      Nabíječka s technologií Power Delivery, co znamená PD?
      Koukni se
      Power Delivery je technologie rychlého nabíjení. Jednoduše řečeno, nabíječky, které tuto variantu podporují, automaticky vyberou správné nabití pro připojené zařízení a zajistí tak rychlé a efektivní nabíjení.
      Dokáže nabíječka s funkcí rychlého nabíjení nabít běžný mobilní telefon?
      Koukni se
      Pokud používáte starší mobilní telefon, který nemá technologii rychlého nabíjení, nemusíte si kupovat speciální nabíječku. Váš telefon se bude správně nabíjet a moderní nabíječky mají několik dalších funkcí, které se budou hodit v každé situaci.
      Jakou kapacitu nabíjení by měla mít nabíječka mobilního telefonu?
      Koukni se
      Před nákupem síťové nabíječky si ověřte maximální nabíjecí výkon vašeho mobilního telefonu (tento parametr se udává ve wattech). Pozor si dejte také na počet konektorů na nabíječce – vyberete si tak zařízení, které se pohodlně používá. Nejoblíbenější modely najdete na následujícím odkazu: Jak vybrat správnou nabíječku telefonu?