Vyberte zařízení
Vyberte zařízení
a vyberte odpovídající produkty
×
customer devices Moje zařízení
customer devices

Žádná uložená zařízení

Automaticky uložíme vyhledávaná zařízení, zatímco ušetříte čas a přijímáte přizpůsobené složení.

Jdi do: Moje zařízení
added device
Vybraná zařízení:
customer devices
Vybraná zařízení:

Sada 3x Kabel Lightning 200cm LED Green Cell GC Ray rychlé nabíjení pro Apple iPhone

Green Cell
Produkt k dispozici
Odeslání až 24 hodin.
  • Sada tří GC Ray USB-A - Lightning kabely o délce 200 cm - rychlé nabíjení, rychlý přenos dat a vysoká odolnost ve třech různých verzích pro maximální pohodlí při používání
  • Jemné bílé osvětlení konektorů Lightning s LED diodou vám umožní bez problémů připojit GC Ray k vašemu zařízení bez ohledu na roční období nebo převládající podmínky. Zapomeňte na hledání kabelů ve tmě!
  • Díky podpoře rychlého nabíjení Apple 2.4A a kabelu pro přenos dat 480Mps je ideální pro vaše moderní zařízení vybavené portem Lightning
  • Odolný v každém palci - celá délka kabelů je chráněna použitím odolných a moderních materiálů
449,00 Kč

Množství:

Chcete přidatApple iPhone 5cdo vašich zařízení?

přístrojApple iPhone 5c byl uložen do seznamu.

Moje zařízení
 

Sada kabelů GC Ray

Sada tří kabelů GC Ray Lightning, dlouhá 200 cm, byla vytvořena, aby poskytovala nejen nejrychlejší možné nabíjení vašich zařízení, ale také aby zajistila mimořádnou trvanlivost a pohodlí při používání. Díky elegantnímu designu, vysoce kvalitním materiálům a jemnému bílému osvětlení zástrčky se kabel GC Ray rychle stane vaší jedničkou.


USB - Lightning

Fast
charging

Unikátní
trvanlivost

Perfektní kombinace

Abychom maximalizovali pohodlí používání kabelů GC Ray Lightning, spojili jsme je do univerzální sady tří kabelů se zvýšenou délkou. Kabely jsou také vybaveny jemným bílým podsvícením na zástrčce Lightning. Díky tomu je jejich hledání ve tmě a připojení k vašemu zařízení extrémně jednoduché a po připojení k víceportové nabíječce vypadají extrémně futuristicky.


LED podsvícení

Přesný
povrch

Prodloužená
délka

Plná kompatibilita

Díky podpoře technologie rychlého nabíjení Apple 2.4A je kabel GC Ray ideální pro napájení jakéhokoli zařízení Apple vybaveného konektorem Apple. Bez ohledu na to, zda používáte nejnovější smartphony iPhone, jako jsou 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE nebo tablety iPad - GC Ray bude jejich dokonalým společníkem při nabíjení doma i na cestách .

Rychlé nabíjení

Podpora technologie rychlého nabíjení Apple 2.4A znamená, že jsme schopni nabít náš smartphone až 3x rychleji. Kabel kompatibilní s rychlým nabíjením hraje stejně důležitou roli jako samotný nabíječka nebo telefonní protokol.

Bezkonkurenční trvanlivost

Kabelové opletení GC Ray Lightning je vyrobeno z odolných polypropylenových vláken, které nejen vypadají elegantně, ale také chrání kabel před oděrem a ohyby. Použití kevlarových vláken, která se táhnou podél kabelu, zabraňuje jeho přetržení a víceúrovňový plášť kabelu zajišťuje dokonalý provoz kabelu.


Oplet z příze
z polypropylenu

Flexibilní
bunda TPE

Kevlarové
vlákno


Dvojité
stínění

30 AWG
Datové vodiče

23 AWG
Napájecí vodiče

Data&Sync

Kabel GC Ray Lightning poskytne rychlý přenos dat rychlostí 480 Mb / s, což vám umožní přenést až 30 fotografií za sekundu!

1800 fotografií nahraných
za 1 minutu

1200 skladeb
nahraných
za 1 minutu

Video v HD rozlišení
nahráno za 1 minutu

Více než jen kabel

GC Ray nově definuje koncept praktického kabelu - díky délce až 200 cm, podsvícení zástrčky, odolné konstrukci a podpoře rychlého nabíjení získáváme jedinečný kabel, který je nezbytným doplňkem každého kompatibilního zařízení. Kromě kabelu GC Ray Lightning zkontrolujte také osvětlené kabely Micro USB a USB Type C a užívejte si spolehlivost v každé situaci.

Kompatibilní s následujícími modely baterií
    Kompatibilní s následujícími zařízeními
    arrow-up
      Technické údaje
      Stav:
      Nový
      Podporované technologie nabíjení:
      Apple 2.4A
      Barva:
      Černá
      Záruka:
      24 měsíců
      Výrobce:
      Green Cell
      Model:
      GC Ray
      podsvícení:
      Ja
      návratová politika:
      30 dní
      Typ zástrčky:
      USB - Lightning
      Délka:
      200 cm
      Kód výrobku:
      KABGCSET06
      Zpětná vazba od zákazníků a dotazy
      Vyjádřete svůj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      Průměrná známka
      Vyjádřete svůj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      ×
      comments icons

      Děkujeme za přidání vašeho názoru, brzy bude k dispozici na produktové kartě.

      zavřít
      Často kladené otázky
      Jak zkontrolujete kapacitu baterie v mobilním telefonu?
      Koukni se
      Kapacita baterie je uvedena přímo na baterii. Tyto informace jsou umístěny na vnitřní straně zařízení. Využít můžete i moderní aplikace sledující stav baterie. Příkladem takového programu je Battery Info, vyvinutý pro smartphony Android. Aplikace je snadno ovladatelná, takže si můžete snadno zkontrolovat informace o aktuálním stavu baterie.
      Může být kapacita baterie (mAh) větší?
      Koukni se
      Kapacita baterie udávaná v miliampérhodinách (mAh) se může lišit od tovární baterie. Pokud zvolíte baterii s větší kapacitou, bude mít vaše zařízení delší životnost a získáte větší mobilitu a komfort používání!
      Má nabíječka funkci rychlého nabíjení?
      Koukni se
      Je velmi snadné zkontrolovat, zda má nabíječka funkci rychlého nabíjení – to se stane, pokud má zařízení zelený konektor USB. To je známka toho, že nabíječka rychle nabíjí váš telefon.
      Parametry nabíječky - na co si dát pozor?
      Koukni se
      Při výběru nabíječky je třeba zvážit několik faktorů. Nejdůležitější z nich jsou: výkon nabíječky, typ vstupu a použité technologie rychlého nabíjení.
      Nabíječka s technologií Power Delivery, co znamená PD?
      Koukni se
      Power Delivery je technologie rychlého nabíjení. Jednoduše řečeno, nabíječky, které tuto variantu podporují, automaticky vyberou správné nabití pro připojené zařízení a zajistí tak rychlé a efektivní nabíjení.
      Dokáže nabíječka s funkcí rychlého nabíjení nabít běžný mobilní telefon?
      Koukni se
      Pokud používáte starší mobilní telefon, který nemá technologii rychlého nabíjení, nemusíte si kupovat speciální nabíječku. Váš telefon se bude správně nabíjet a moderní nabíječky mají několik dalších funkcí, které se budou hodit v každé situaci.
      Jakou kapacitu nabíjení by měla mít nabíječka mobilního telefonu?
      Koukni se
      Před nákupem síťové nabíječky si ověřte maximální nabíjecí výkon vašeho mobilního telefonu (tento parametr se udává ve wattech). Pozor si dejte také na počet konektorů na nabíječce – vyberete si tak zařízení, které se pohodlně používá. Nejoblíbenější modely najdete na následujícím odkazu: Jak vybrat správnou nabíječku telefonu?
      Jak funguje střídač?
      Koukni se
      Invertor je samostatné zařízení, které se zapojuje do zásuvky zapalovače cigaret nebo přímo do baterie. Jeho úkolem je převádět napětí 12V/24V ze stejnosměrného systému vozu na 230V AC. Z tohoto důvodu velmi často najdete u názvu střídače následující zkratku: DC/AC.
      Jaké typy měničů existují?
      Koukni se
      Pokud jde o automobilové měniče, můžeme rozlišit dva hlavní typy: čisté a modifikované sinusové měniče. První je určen pro zařízení, která vyžadují nepřetržité napájení. Tento typ invertoru je vhodné zvolit pro zařízení, jako jsou tepelná čerpadla, elektrické sporáky nebo elektronické rychlovarné konvice. Náš obchod nabízí také upravené sinusové měniče. Tento typ měniče je vhodný pro zařízení jako jsou notebooky, napájecí zdroje nebo osvětlení.