Vyberte zařízení
Vyberte zařízení
a vyberte odpovídající produkty
×
customer devices Moje zařízení
customer devices

Žádná uložená zařízení

Automaticky uložíme vyhledávaná zařízení, zatímco ušetříte čas a přijímáte přizpůsobené složení.

Jdi do: Moje zařízení
added device
Vybraná zařízení:
customer devices
Vybraná zařízení:

Adaptér HUB USB-C Green Cell 6 v 1 (3xUSB 3.0 HDMI 4K Ethernet) pro Apple MacBook Pro, Air, Asus, Dell XPS, HP, Lenovo X1

Green Cell
Produkt k dispozici
Odeslání až 24 hodin.
  • S adaptérem GC HUB2 ještě více možností. Proměňte konektor USB Type-C na 6 nejpotřebnějších (HDMI, Ethernet, 3x USB 3.0, USB-C) a zpříjemněte a zefektivněte používání notebooku
  • Rychle nabíjejte svůj notebook a smartphone přímo prostřednictvím HUB s podporou Pass-Through, Power Delivery (87W) a Quick Charge 3.0 / 4.0
  • Kompatibilita s Samsung DEX, Huawei EMUI a dalšími stolními režimy - proměňte telefon v počítač Kromě toho HUB nahrazuje jeho funkčnost prostřednictvím vysílače Nintendo
  • Kompatibilní s jakýmkoli notebookem vybaveným USB-C, včetně: Apple MacBook 12, Pro 13, Pro 15 (2016, 2017), Asus ZenBook 3, Dell XPS 13/15 . Adaptér HUB GC 6v1 není kompatibilní s MacBooky 2020 s procesorem M1
1 195,00 Kč

Množství:

Chcete přidatLenovo ThinkPad E485 20KUdo vašich zařízení?

přístrojLenovo ThinkPad E485 20KU byl uložen do seznamu.

Moje zařízení
 

Více portů, větší pohodlí


Změňte jeden port USB-C na šest nejpotřebnějších portů, abyste rozšířili možnosti svého zařízení a zefektivnili práci. A to vše ve společnosti bezpečné, vyspělé elektroniky.

Elegantní, moderní design


Adaptér funguje perfektně s jakýmkoli mobilním zařízením. Díky tvaru GC HUB2 je výjimečně stabilní na jakémkoli povrchu. Jemné, elegantní bílé osvětlení dává jedinečný styl, který se hodí do jakéhokoli moderního stolu. Kromě toho zesílený kabel a jeho nylonové opletení zaručují jedinečnou spolehlivost zařízení.

Nabíjení se stává ještě rychlejším a pohodlnějším


Zařízení dodávejte pomocí technologie Power Delivery / Pass-Through s maximálním možným výkonem přímo prostřednictvím adaptéru s výkonem až 87 W, čímž získáte další způsob použití stejného portu. GC HUB2 navíc podporuje další technologie rychlého nabíjení, mimo jiné Quick Charge 3.0 / 4.0.

Je kompatibilní s nejnovějšími ultrabooky a tablety, mimo jiné s Apple Macbook Air 2018, Macbook Pro 2016/2017/2018, iPad Pro, Dell XPS 13/15, Huawei MateBook X Pro, Lenovo X1 Carbon, Asus ZenBook 3, Microsoft Surface Book 2.

Adaptér HUB GC 6v1 není kompatibilní s MacBookem 2020 s procesorem M1 . U některých konfigurací hardwaru může dojít k nesprávné operaci, proto pracujeme na opětovném ověření problému.

Perfektní kompatibilita s tisíci zařízeními


Zařízení zajišťuje kompatibilitu s jakýmkoli zařízením vybaveným portem USB typu C , což umožňuje ještě vyšší efektivitu vaší práce. GC HUB2 se stane zvláště užitečným pro majitele nejnovějších notebooků vybavených pouze porty USB typu C.

Ethernetové rozhraní pro náročné


Získejte ještě rychlejší internet ve svém zařízení díky přídavnému ethernetovému rozhraní 1 Gbps. Zapomeňte na slabý signál Wi-Fi a užijte si rychlý přenos dat a získejte výhodu nad svými soupeři na webu díky hladkému a stabilnímu připojení k internetu.

Váš telefon se stane počítačem


Díky adaptéru GC HUB2 využijete všechny možnosti vašeho smartphonu pomocí technologie Samsung DeX, Huawei EMUI Desktop nebo PC Mode. Po myši, klávesnici a napájení připojeno, můžete jej použít jako standardní počítač. Adaptér navíc podporuje funkci DEX Pad, která ji promění v touchpad!

Samsung DeX: Samsung Galaxy S8 / S8 +, S9 / S9 +, S10 / S10 + / S10e, Poznámka 8/9 Pracovní plocha Huawei EMUI: Huawei P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 20, Mate 20 X, Mate 20 Pro < / p>

Každý detail je důležitý


Odesílejte obrázky i v rozlišení 4 kB. Připojte další monitor nebo projektor a využijte všech možností vašeho počítače nebo smartphonu v nejlepší kvalitě obrazu. .

Nintendo Switch - hrajte na velké obrazovce


GC HUB2 plně nahradí stanici Nintendo, pokud jde o její funkčnost. Připojte konzolu Nintendo Switch k adaptéru a přesuňte hru na vyšší úroveň. Integrovaný ethernetový port navíc zajistí rychlé a stabilní připojení k internetu pro maximální zábavu ze hry. Díky malé velikosti adaptéru je snadné ji vzít na každou cestu spolu s konzolou a hrát oblíbené hry na velké obrazovce.

Vždy, když to potřebujete


Díky kompaktní velikosti a množství možností, které GC HUB2 dává vašim zařízením, je ideálním každodenním společníkem. Stává se vaším stylovým a funkčním gadgetem nezbytným pro efektivní práci.

Kompatibilní s následujícími modely baterií
    Kompatibilní s následujícími zařízeními
    arrow-up
      Technické údaje
      Stav:
      Nový
      Barva:
      stříbrný
      Záruka:
      12 měsíců
      Výrobce:
      Green Cell
      rozměry:
      75x75x20mm
      Závaží:
      80g
      připojení:
      USB-C, 3xUSB 3.0, HDMI 4K (30Hz), Ethernet 1Gbps
      Dodávka energie:
      Ano
      Podpora Samsung DeX:
      Ano
      Počet portů:
      6
      Kód výrobku:
      AK61
      Zpětná vazba od zákazníků a dotazy
      Vyjádřete svůj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      Průměrná známka
      Vyjádřete svůj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      ×
      comments icons

      Děkujeme za přidání vašeho názoru, brzy bude k dispozici na produktové kartě.

      zavřít
      Často kladené otázky
      Jak funguje střídač?
      Koukni se
      Invertor je samostatné zařízení, které se zapojuje do zásuvky zapalovače cigaret nebo přímo do baterie. Jeho úkolem je převádět napětí 12V/24V ze stejnosměrného systému vozu na 230V AC. Z tohoto důvodu velmi často najdete u názvu střídače následující zkratku: DC/AC.
      Jaké typy měničů existují?
      Koukni se
      Pokud jde o automobilové měniče, můžeme rozlišit dva hlavní typy: čisté a modifikované sinusové měniče. První je určen pro zařízení, která vyžadují nepřetržité napájení. Tento typ invertoru je vhodné zvolit pro zařízení, jako jsou tepelná čerpadla, elektrické sporáky nebo elektronické rychlovarné konvice. Náš obchod nabízí také upravené sinusové měniče. Tento typ měniče je vhodný pro zařízení jako jsou notebooky, napájecí zdroje nebo osvětlení.