Vyberte zařízení
Vyberte zařízení
a vyberte odpovídající produkty
×
customer devices Moje zařízení
customer devices

Žádná uložená zařízení

Automaticky uložíme vyhledávaná zařízení, zatímco ušetříte čas a přijímáte přizpůsobené složení.

Jdi do: Moje zařízení
added device
Vybraná zařízení:
customer devices
Vybraná zařízení:

Power Bank Green Cell GC PowerPlay20 20000mAh s rychlým nabíjením 2x USB Ultra Charge and 2x USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
Produkt k dispozici
Odeslání až 24 hodin.
  • Získejte ještě více energie díky technologii Green Cell PowerPlay20 - získejte až 72 hodin navíc pro svá zařízení
  • Nabíjejte až 3 zařízení najednou - díky portům USB-C Power Delivery 18W a 2x USB-A Ultra Charge můžete rychle nabíjet nejen smartphony, ale i náročnější zařízení, jako je iPad Pro nebo Nintendo Switch
  • Mimořádně stylová a neuvěřitelně odolná konstrukce umožňuje pohodlné a bezpečné používání powerbanky za všech podmínek
  • Vytvořeno s vášní pro mobilitu - GC PowerPlay20 je produkt plně navržený týmem inženýrů Green Cell
899,95 Kč

Množství:

 

GC PowerPlay20

Dominujte s ještě větším výkonem


GC PowerPlay20 je druhou powerbankou z rodiny PowerPlay. Abychom splnili očekávání nejnáročnějších zákazníků, zvýšili jsme její kapacitu na 20 000 mAh, takže vám nikdy nedojde energie a můžete se o ni podělit i s ostatními!

Buďte o krok napřed

Ve světě, kde se počítají vteřiny, vám dáváme hodiny. Díky vysoce kvalitním lithium-polymerovým článkům vám GC PowerPlay20 poskytne komfort při používání zařízení, ať jste kdekoli, a to i po dobu dalších 72 hodin!

Charakteristický design

Díky vlajkovému designu Green Cell, vysoce kvalitním materiálům a preciznímu zpracování vypadá powerbanka skvěle a hodí se ke všem moderním zařízením. GC PowerPlay20 se hodí do každé situace - ať už jde o obchodní jednání, přednášku na univerzitě nebo výlet.

Porty

GC PowerPlay20 byl vybaven čtyřmi moderními porty. Díky kombinaci dvou portů USB-C PD a dvou portů GC Ultra Charge budete moci napájet až tři extrémně náročná zařízení současně a zároveň nabíjet samotnou powerbanku. Nintendo Switch, iPad, chytrý telefon - díky vysoké kapacitě powerbanky je můžete snadno plně nabít!

Funkce Pass-Through

Funkce průchozího toku energie umožňuje nabíjet powerbanku i všechna zařízení k ní připojená současně. Ušetřete čas a místo v zavazadle s PowerPlay20 jako víceportovou nabíječkou nejen doma, ale i na cestách.

Bezpečnost na každém kroku

Vysoce kvalitní elektronika zajišťuje bezpečnost provozu a ochranu proti poškození zajišťuje promyšlená konstrukce a materiály, z nichž byl PowerPlay20 vytvořen. Navíc splňuje všechny požadavky na leteckou přepravu, takže si jej můžeme bez problémů vzít s sebou do letadla.

Kompatibilní s následujícími modely baterií
    Kompatibilní s následujícími zařízeními
    arrow-up
      Technické údaje
      kapacita:
      20000 mAh
      Energie:
      18W
      Typ buněk:
      Li-Polymer
      Vstup:
      USB-C1 Ultra Charge: 5-9V/2A (Max 18W)
      Stav:
      Nový
      Fast Charge Technology:
      Green Cell Ultra Charge
      Podporované technologie nabíjení:
      Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP, Apple 2.4A, Mediatek Pump Express 1.1/2.0, USB DCP
      Projíždět:
      Ja
      ochrana proti přehřátí:
      Ano
      Ochrana proti vybití:
      Ano
      ochrana proti přetížení:
      Ano
      Barva:
      Černá
      Záruka:
      12 měsíců
      Výrobce:
      Green Cell
      rozměry:
      140x72.8x24.6mm
      Závaží:
      341.4g
      Model:
      PowerPlay20
      Počet výstupů:
      3
      Kód výrobku:
      PBGC03
      Zpětná vazba od zákazníků a dotazy
      Vyjádřete svůj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      Průměrná známka
      Vyjádřete svůj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      ×
      comments icons

      Děkujeme za přidání vašeho názoru, brzy bude k dispozici na produktové kartě.

      zavřít
      Často kladené otázky
      Může být kapacita baterie (mAh) větší?
      Koukni se
      Je možné použít baterie s vyšší kapacitou. Kapacita baterie se vyjadřuje v mílích ampérhodin (mAh), čím vyšší je hodnota kapacity, např. 3000 mAh, tím delší pracovní doby lze dosáhnout na jedno nabití baterie, což zvyšuje naši mobilitu a efektivitu.
      Jak vybrat powerbanku?
      Koukni se
      1. Kapacita baterie v telefonu Nejdůležitější věcí, kterou musíme zkontrolovat, je kapacita baterie v našich telefonech a ta se může lišit od něco málo přes 1000 mAh až po 4000 mAh. Vezměte prosím na vědomí, že během procesu nabíjení dochází nevyhnutelně ke ztrátě energie, což může snížit skutečný výkon powerbanky až o 75 %. To je zcela přirozený jev a je třeba s ním počítat.
      2. Powerbanka pro smartphone - jaké parametry je třeba vzít v úvahu? Pokud máte telefon, který umožňuje rychlé nabíjení, vyplatí se zvolit napájecí adaptér, který podporuje nabíjení 2,1A nebo QC 3.0, což vám umožní nabíjet až dvakrát rychleji než ostatní modely. Upozorňujeme však, že pokud s ním telefon není kompatibilní, nebude nám k ničemu ani možnost rychlého nabíjení.
      Co je Ultra Charge?
      Koukni se
      Rychlé nabíjení Ultra Charge je založeno na třech nabíjecích profilech – 5/9/9/12V. Podle toho, jaké zařízení připojíte, si můžete být jisti, že je zvoleno správné nabíjecí napětí a intenzita je co nejvyšší. Technologie zaručuje bezpečné a rychlé nabíjení bez ohledu na připojené zařízení. S Ultra Charge dokážeme nabít většinu smartphonů z 0 na 100 % za 1-1,5 hodiny.
      Je k powerbance připojen kabel?
      Koukni se
      Každý napájecí adaptér je dodáván s kabelem USB-Micro-USB nebo USB-C (viz specifikace), který lze použít k nabíjení napájecího adaptéru a pokud má telefon vhodnou zásuvku, lze jej také nabíjet přes tento kabel.
      Bude tato powerbanka vhodná pro můj model telefonu?
      Koukni se
      Ve skutečnosti se pro náš telefon bude hodit jakákoli power banka, pokud se bude jednat o smartphone. Vše závisí na našich preferencích a našem účelu. Pokud potřebujete šikovné zařízení, které nezabere moc místa a dá se nosit v kapse, doporučujeme powerbanky do 10 000 mAh. Pokud však chceme mít specifickou powerbanku pro poskytování energie dalším zařízením, navrhujeme model s dvojnásobnou kapacitou 20 000 mAh.
      Jak zkontrolujete kapacitu baterie v mobilním telefonu?
      Koukni se
      Kapacita baterie je uvedena přímo na baterii. Tyto informace jsou umístěny na vnitřní straně zařízení. Využít můžete i moderní aplikace sledující stav baterie. Příkladem takového programu je Battery Info, vyvinutý pro smartphony Android. Aplikace je snadno ovladatelná, takže si můžete snadno zkontrolovat informace o aktuálním stavu baterie.
      Může být kapacita baterie (mAh) větší?
      Koukni se
      Kapacita baterie udávaná v miliampérhodinách (mAh) se může lišit od tovární baterie. Pokud zvolíte baterii s větší kapacitou, bude mít vaše zařízení delší životnost a získáte větší mobilitu a komfort používání!
      Má nabíječka funkci rychlého nabíjení?
      Koukni se
      Je velmi snadné zkontrolovat, zda má nabíječka funkci rychlého nabíjení – to se stane, pokud má zařízení zelený konektor USB. To je známka toho, že nabíječka rychle nabíjí váš telefon.
      Parametry nabíječky - na co si dát pozor?
      Koukni se
      Při výběru nabíječky je třeba zvážit několik faktorů. Nejdůležitější z nich jsou: výkon nabíječky, typ vstupu a použité technologie rychlého nabíjení.
      Nabíječka s technologií Power Delivery, co znamená PD?
      Koukni se
      Power Delivery je technologie rychlého nabíjení. Jednoduše řečeno, nabíječky, které tuto variantu podporují, automaticky vyberou správné nabití pro připojené zařízení a zajistí tak rychlé a efektivní nabíjení.
      Dokáže nabíječka s funkcí rychlého nabíjení nabít běžný mobilní telefon?
      Koukni se
      Pokud používáte starší mobilní telefon, který nemá technologii rychlého nabíjení, nemusíte si kupovat speciální nabíječku. Váš telefon se bude správně nabíjet a moderní nabíječky mají několik dalších funkcí, které se budou hodit v každé situaci.
      Jakou kapacitu nabíjení by měla mít nabíječka mobilního telefonu?
      Koukni se
      Před nákupem síťové nabíječky si ověřte maximální nabíjecí výkon vašeho mobilního telefonu (tento parametr se udává ve wattech). Pozor si dejte také na počet konektorů na nabíječce – vyberete si tak zařízení, které se pohodlně používá. Nejoblíbenější modely najdete na následujícím odkazu: Jak vybrat správnou nabíječku telefonu?