Vyberte zařízení
Vyberte zařízení
a vyberte odpovídající produkty
×
customer devices Moje zařízení
customer devices

Žádná uložená zařízení

Automaticky uložíme vyhledávaná zařízení, zatímco ušetříte čas a přijímáte přizpůsobené složení.

Jdi do: Moje zařízení
added device
Vybraná zařízení:
customer devices
Vybraná zařízení:

Power Bank Green Cell GC PowerPlay10S 10000mAh s rychlým nabíjením 2x USB Ultra Charge a 2x USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
Produkt k dispozici
Odeslání až 24 hodin.
  • Získejte výhodu, ať jste kdekoli, s Green Cell PowerPlay10S - až 36 dalších hodin pro vaše zařízení
  • Nabíjejte až 3 zařízení najednou - díky portům USB-C Power Delivery 18W a 2x USB-A Ultra Charge můžete rychle nabíjet nejen smartphony, ale i více náročná zařízení, jako je iPad Pro 2020 nebo Nintendo Switch
  • Extrémně stylový a neuvěřitelně odolný design umožňuje pohodlné a bezpečné používání powerbanky za všech podmínek
  • Vytvořeno s vášní pro mobilitu - GC PowerPlay10S je produkt plně navržený týmem techniků Green Cell
649,95 Kč

Množství:

 

GC PowerPlay10S

GC PowerPlay10S je dalším krokem ve vývoji výkonových bank Green Cell. Vzali jsme to nejlepší z GC PRIME a vyzbrojili jsme se nejnovějšími technologickými řešeními a posunuli jsme je na novou úroveň. Přidáním dalších dvou portů jsme vytvořili Power Bank, díky které získáte výhodu v každém oboru.

Design

Při navrhování PowerPlay10S jsme věděli, že chceme pokračovat v charakteristickém designu naší vlajkové lodi Power Bank. Proto jsme extrémně prostorné lithium-polymerové články uzavřely do stylového pouzdra, které jsme vylepšili nejen přidáním dalších dvou portů, ale také změnou loga Green Cell na tlačítko zobrazující aktuální kapacitu Power Bank.

Ještě více zařízení

Power bank GC PowerPlay10S byla vybavena 3 rychlými porty, díky nimž můžete nabíjet až 3 zařízení současně: USB-C Power Delivery port, který lze použít k nabíjení zařízení s výkonem až 18 W nebo pro nabíjení Power Play, 2 porty USB-A vybavené patentovanou technologií Ultra Charge a navíc port USB-C určený pro okamžité nabíjení samotné powerbanky.

Získejte výhodu

Ve světě, kde se počítají sekundy, vám dáme hodiny. Díky vysoce kvalitním lithium-polymerovým článkům vám GC PowerPlay10S poskytne pohodlí při používání vašich zařízení, ať jste kdekoli, dokonce i dalších 36 hodin!

Přístavy

Zapomeňte na problém vybitých zařízení! Díky 3 portům se PowerPlay10S efektivně vyrovná s nabíjením vašich zařízení a funkce Pass Through vám umožní používat jej jako víceportovou nabíječku. Samotnou powerbanku lze nabíjet pomocí jednoho ze dvou portů USB typu C s výkonem až 20 W.

Nechte energii volně proudit

Funkce Pass-Through umožňuje současné nabíjení powerbanky i všech k ní připojených zařízení. To šetří čas a prostor v zavazadlech.

Kompatibilita

Smartphony stále častěji nejsou jedinými zařízeními, která s sebou nosíme a která je třeba dobíjet. Abychom zaručili nejrychlejší nabíjení i náročnějších zařízení, vybavili jsme naši powerbanku portem USB-C PD 18W, který snadno zvládne nabíjení zařízení, jako je iPad Pro 2020 nebo Nintendo Switch. Samozřejmě jsme nezapomněli ani na klasické smartphony - díky dvěma portům USB-A Ultra Charge můžete nabíjet Samsung S21 a iPhone 12 nebo SE (2020) najednou!

Zabezpečení pro vás a vaše zařízení

Bezpečnost provozu zajišťuje prvotřídní elektronika a odolnost proti poškození zajišťuje promyšlený design a materiály, z nichž byl PowerPlay10S vytvořen.

Kompatibilní s následujícími modely baterií
    Kompatibilní s následujícími zařízeními
    arrow-up
      Technické údaje
      kapacita:
      10000 mAh
      Energie:
      18W
      Typ buněk:
      Li-Polymer
      Vstup:
      USB-C1: 5-9V/2A (Max 18W); USB-C2: 5V/3A; 9V/2A
      Stav:
      Nový
      Projíždět:
      Ja
      ochrana proti přehřátí:
      Ano
      Ochrana proti vybití:
      Ano
      ochrana proti přetížení:
      Ano
      Barva:
      Černá
      Záruka:
      12 měsíců
      Výrobce:
      Green Cell
      rozměry:
      140x72x14mm
      Počet výstupů:
      3
      Kód výrobku:
      PBGC02S
      Zpětná vazba od zákazníků a dotazy
      Vyjádřete svůj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      Průměrná známka
      Vyjádřete svůj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      ×
      comments icons

      Děkujeme za přidání vašeho názoru, brzy bude k dispozici na produktové kartě.

      zavřít
      Často kladené otázky
      Může být kapacita baterie (mAh) větší?
      Koukni se
      Je možné použít baterie s vyšší kapacitou. Kapacita baterie se vyjadřuje v mílích ampérhodin (mAh), čím vyšší je hodnota kapacity, např. 3000 mAh, tím delší pracovní doby lze dosáhnout na jedno nabití baterie, což zvyšuje naši mobilitu a efektivitu.
      Jak vybrat powerbanku?
      Koukni se
      1. Kapacita baterie v telefonu Nejdůležitější věcí, kterou musíme zkontrolovat, je kapacita baterie v našich telefonech a ta se může lišit od něco málo přes 1000 mAh až po 4000 mAh. Vezměte prosím na vědomí, že během procesu nabíjení dochází nevyhnutelně ke ztrátě energie, což může snížit skutečný výkon powerbanky až o 75 %. To je zcela přirozený jev a je třeba s ním počítat.
      2. Powerbanka pro smartphone - jaké parametry je třeba vzít v úvahu? Pokud máte telefon, který umožňuje rychlé nabíjení, vyplatí se zvolit napájecí adaptér, který podporuje nabíjení 2,1A nebo QC 3.0, což vám umožní nabíjet až dvakrát rychleji než ostatní modely. Upozorňujeme však, že pokud s ním telefon není kompatibilní, nebude nám k ničemu ani možnost rychlého nabíjení.
      Co je Ultra Charge?
      Koukni se
      Rychlé nabíjení Ultra Charge je založeno na třech nabíjecích profilech – 5/9/9/12V. Podle toho, jaké zařízení připojíte, si můžete být jisti, že je zvoleno správné nabíjecí napětí a intenzita je co nejvyšší. Technologie zaručuje bezpečné a rychlé nabíjení bez ohledu na připojené zařízení. S Ultra Charge dokážeme nabít většinu smartphonů z 0 na 100 % za 1-1,5 hodiny.
      Je k powerbance připojen kabel?
      Koukni se
      Každý napájecí adaptér je dodáván s kabelem USB-Micro-USB nebo USB-C (viz specifikace), který lze použít k nabíjení napájecího adaptéru a pokud má telefon vhodnou zásuvku, lze jej také nabíjet přes tento kabel.
      Bude tato powerbanka vhodná pro můj model telefonu?
      Koukni se
      Ve skutečnosti se pro náš telefon bude hodit jakákoli power banka, pokud se bude jednat o smartphone. Vše závisí na našich preferencích a našem účelu. Pokud potřebujete šikovné zařízení, které nezabere moc místa a dá se nosit v kapse, doporučujeme powerbanky do 10 000 mAh. Pokud však chceme mít specifickou powerbanku pro poskytování energie dalším zařízením, navrhujeme model s dvojnásobnou kapacitou 20 000 mAh.
      Jak zkontrolujete kapacitu baterie v mobilním telefonu?
      Koukni se
      Kapacita baterie je uvedena přímo na baterii. Tyto informace jsou umístěny na vnitřní straně zařízení. Využít můžete i moderní aplikace sledující stav baterie. Příkladem takového programu je Battery Info, vyvinutý pro smartphony Android. Aplikace je snadno ovladatelná, takže si můžete snadno zkontrolovat informace o aktuálním stavu baterie.
      Může být kapacita baterie (mAh) větší?
      Koukni se
      Kapacita baterie udávaná v miliampérhodinách (mAh) se může lišit od tovární baterie. Pokud zvolíte baterii s větší kapacitou, bude mít vaše zařízení delší životnost a získáte větší mobilitu a komfort používání!
      Má nabíječka funkci rychlého nabíjení?
      Koukni se
      Je velmi snadné zkontrolovat, zda má nabíječka funkci rychlého nabíjení – to se stane, pokud má zařízení zelený konektor USB. To je známka toho, že nabíječka rychle nabíjí váš telefon.
      Parametry nabíječky - na co si dát pozor?
      Koukni se
      Při výběru nabíječky je třeba zvážit několik faktorů. Nejdůležitější z nich jsou: výkon nabíječky, typ vstupu a použité technologie rychlého nabíjení.
      Nabíječka s technologií Power Delivery, co znamená PD?
      Koukni se
      Power Delivery je technologie rychlého nabíjení. Jednoduše řečeno, nabíječky, které tuto variantu podporují, automaticky vyberou správné nabití pro připojené zařízení a zajistí tak rychlé a efektivní nabíjení.
      Dokáže nabíječka s funkcí rychlého nabíjení nabít běžný mobilní telefon?
      Koukni se
      Pokud používáte starší mobilní telefon, který nemá technologii rychlého nabíjení, nemusíte si kupovat speciální nabíječku. Váš telefon se bude správně nabíjet a moderní nabíječky mají několik dalších funkcí, které se budou hodit v každé situaci.
      Jakou kapacitu nabíjení by měla mít nabíječka mobilního telefonu?
      Koukni se
      Před nákupem síťové nabíječky si ověřte maximální nabíjecí výkon vašeho mobilního telefonu (tento parametr se udává ve wattech). Pozor si dejte také na počet konektorů na nabíječce – vyberete si tak zařízení, které se pohodlně používá. Nejoblíbenější modely najdete na následujícím odkazu: Jak vybrat správnou nabíječku telefonu?