Vyberte zařízení
Vyberte zařízení
a vyberte odpovídající produkty
×
customer devices Moje zařízení
customer devices

Žádná uložená zařízení

Automaticky uložíme vyhledávaná zařízení, zatímco ušetříte čas a přijímáte přizpůsobené složení.

Jdi do: Moje zařízení
added device
Vybraná zařízení:
customer devices
Vybraná zařízení:

Canon (1)

Baterie fotoaparátu Canon

Vybrat kapacita:
Seřazeno podle:

Zóna nápovědy

Jak vybrat baterii do fotoaparátu?

Chcete-li vybrat kompatibilní baterii pro fotoaparát, musíte zkontrolovat model původní baterie. Kde tyto informace můžete najít? Samozřejmě na typovém štítku, který je umístěn přímo na výrobku.


Chcete-li vybrat kompatibilní baterii pro fotoaparát, musíte zkontrolovat model původní baterie....

Výměna baterie ve fotoaparátu

Po zakoupení nové baterie nezbývá než ji začít používat. Výměna baterie není obtížná a ve většině případů to zvládnete sami – pokud máte potíže, můžete se vždy obrátit na průvodce na youtube.


Po zakoupení nové baterie nezbývá než ji začít používat. Výměna baterie není obtížná a ve většině...

Může být kapacita baterie (mAh) větší?

Kapacita baterie (mAh) může být větší než původní baterie. Upozorňujeme, že čím větší baterie, tím delší životnost vašeho zařízení.


Kapacita baterie (mAh) může být větší než původní baterie. Upozorňujeme, že čím větší baterie,...
kapacita: 6000 mAh
Napětí: 7.2V
Kód výrobku: CB75
538,95 Kč
Zobrazuje se% 1 $ d -% 2 $ d z 1 položky

Baterie fotoaparátu Canon je vybitá. Tráví stále více času dobíjením a doba funkčnosti je výrazně kratší. To je problém, který nelze přehlédnout. Baterie musí hodně vydržet a kamera na ně klade vysoké nároky. Dnes je stále více a více milovníků fotografie. Zachycení důležitého a krásného okamžiku ve vašem životě a jeho zachycení fotoaparátem vám umožní uchovat paměť navždy. Snímky z fotoaparátu jsou vždy lepší než dokonce ten nejlepší mobilní telefon. Fotoaparáty Canon jsou jednou z nejpopulárnějších možností na trhu pro moderní a informované uživatele. Ale Canon také nemůže dodat nevyčerpatelnou energii. Občasná výměna baterie na fotoaparátu Canon vám umožní vdechnout nový život do vašeho zařízení rychle a udržet jej déle funkční. Naše prodejna baterií Empire nabízí širokou škálu možností baterií Canon, které jsou rychle přizpůsobeny individuálním potřebám uživatele a zařízení. Na každou baterii Canon poskytujeme 12měsíční záruku. To našim zákazníkům poskytuje jistotu, že získávají nejlepší řešení kvality, která vydrží dlouho.

Vysoce výkonné baterie Canon

Canon je značka, která zákazníkům po celém světě poskytuje přístup ke kvalitnímu vybavení, nejen k fotografování. Fotoaparáty Canon oceňují uživatelé, kteří hledají kombinaci kvality, výkonu a hodnoty za peníze. Baterie fotoaparátu jsou prioritním nákupem a je nepravděpodobné, že by vaše zařízení strávilo veškerou svoji užitečnou životnost na jediné baterii - zejména pokud se používá rozsáhle. Baterie Canon je malé úsilí, které může prodloužit životnost vašich zařízení o několik měsíců a obnovit obvyklé pohodlí. V Battery Empire najdete velký výběr baterií, které odpovídají potřebám různých modelů fotoaparátů Canon. Rychle se přizpůsobíte svým individuálním potřebám a rozpočtu a vybavíte svá zařízení větší energetickou rezervou. Výměna baterie ve sluchadle je investice, která se rychle a krátkodobě vyplatí. Zveme vás, abyste se seznámili s naší speciálně vybranou a neustále aktualizovanou nabídkou. Jsme si jisti, že něco rychle najdete pro sebe.