Vyberte zařízení
Vyberte zařízení
a vyberte odpovídající produkty
×
customer devices Moje zařízení
customer devices

Žádná uložená zařízení

Automaticky uložíme vyhledávaná zařízení, zatímco ušetříte čas a přijímáte přizpůsobené složení.

Jdi do: Moje zařízení
added device
Vybraná zařízení:
customer devices
Vybraná zařízení:

Switch KVM USB přepínač, 2x4 USB, 1x MicroUSB, UGREEN Switch USB 2.0, Rychlé a pohodlné řízení počítačů

Ugreen
Produkt k dispozici
Odeslání až 24 hodin.
  • KVM přepínač značky UGREEN - rozdělte přístup k 4 USB zařízením mezi 2 počítače a revolučně změňte svůj zážitek s více počítači. Ušetřete čas při přepínání všech zařízení, jen jeden tlačítko a vše je propojeno!
  • Kontrola a široká škála možností. Rychlost přenosu dat až 480 Mb/s a schopnost spravovat soubory z dvou počítačů současně činí UGREEN adaptér efektivním a všestranným nástrojem.
  • Neuvěřitelně snadné ovládání - nastavte hardware a používejte KVM přepínač pomocí tlačítek nebo klávesových zkratek. Jedním tlačítkem přepněte klávesnici, myš, tiskárnu a sluchátka z pracovního notebooku na osobní počítač.
  • Sada obsahuje KVM přepínač od UGREEN se 6 porty USB-A a jedním portem MicroUSB a dva kabely USB-A 2.0 - skvělé řešení pro lépe uspořádaný stůl, zvyšující vaši produktivitu.
649,95 Kč

Množství:

 

Jednoduchý v ovládání KVM přepínač UGREEN - USB Switch 2x4

Co je KVM přepínač?

KVM přepínač (Klávesnice, Video, Myš) je zařízení umožňující vzdálenou správu více počítačů nebo zařízení pomocí jedné klávesnice, monitoru a myši. Díky KVM přepínači může uživatel snadno přepínat mezi různými počítači bez nutnosti používat samostatné sady klávesnice, monitoru a myši pro každý z nich.

KVM přepínače se využívají v prostředích, kde je nutná správa více zařízení, jako jsou servery, stolní počítače, terminály, síťová zařízení nebo monitorovací systémy. Ulehčují práci správcům tím, že umožňují rychlé přepínání mezi různými stroji bez fyzického přemísťování.

KVM přepínač značky UGREEN je funkční adaptér, který umožňuje připojení až čtyř USB 2.0 zařízení a dvou USB konektorů k dvěma různým zařízením. Díky tomu můžete sdílet přístup k čtyřem USB zařízením mezi dvěma počítači. Je to ideální řešení pro ty, kteří potřebují sdílet USB zařízení mezi dvěma počítači. KVM přepínač USB 2x4 je zařízení, které zrevoluční váš zážitek s více počítači, umožňuje plynulé přepínání mezi nimi bez jakýchkoli obtíží.

Elektronika značky Ugreen

Kontrola a široká škála možností

UGREEN USB přepínač umožňuje správu souborů z dvou počítačů současně, což umožňuje snadné a rychlé ovládání mezi zařízeními. Adaptér umožňuje také připojení všech zařízení a paměťových médií s USB konektorem. Díky KVM přepínači USB 2x4 se můžete zbavit zbytečných klávesnic, myší a monitorů na vašem stole. To znamená, že váš pracovní prostor je lépe uspořádán, což pozitivně ovlivňuje produktivitu.

Elektronika značky Ugreen

Neuvěřitelně jednoduchý v ovládání

KVM přepínač USB 2x4 je velmi snadný v ovládání. Skládá se z několika USB portů a video portů, které umožňují připojení několika počítačů. Po připojení počítačů k KVM přepínači stačí připojit sadu klávesnice, myši a monitoru k příslušným KVM portům.

Po nastavení hardware můžete začít používat KVM přepínač USB 2x4. Přepínání mezi počítači se provádí pomocí tlačítek na panelu přepínače nebo pomocí klávesových zkratek na klávesnici.

Sada obsahuje:

● USB adaptér
● 2x USB kabel 2.0
● Obal
● Návod

Kompatibilní s následujícími modely baterií
    Kompatibilní s následujícími zařízeními
    arrow-up
      Technické údaje
      Vstup:
      4x USB 2.0, 1x micro USB
      Stav:
      Nový
      Barva:
      Černá
      Záruka:
      24 měsíců
      Výrobce:
      UGREEN
      rozměry:
      105 x 53 x 16 mm
      Závaží:
      220 g
      Model:
      US216
      Počet portů:
      4
      Přenos dat:
      480 Mb/s
      Kód výrobku:
      30767
      Zpětná vazba od zákazníků a dotazy
      Vyjádřete svůj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      Průměrná známka
      Vyjádřete svůj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      ×
      comments icons

      Děkujeme za přidání vašeho názoru, brzy bude k dispozici na produktové kartě.

      zavřít
      Často kladené otázky
      Jak funguje střídač?
      Koukni se
      Invertor je samostatné zařízení, které se zapojuje do zásuvky zapalovače cigaret nebo přímo do baterie. Jeho úkolem je převádět napětí 12V/24V ze stejnosměrného systému vozu na 230V AC. Z tohoto důvodu velmi často najdete u názvu střídače následující zkratku: DC/AC.
      Jaké typy měničů existují?
      Koukni se
      Pokud jde o automobilové měniče, můžeme rozlišit dva hlavní typy: čisté a modifikované sinusové měniče. První je určen pro zařízení, která vyžadují nepřetržité napájení. Tento typ invertoru je vhodné zvolit pro zařízení, jako jsou tepelná čerpadla, elektrické sporáky nebo elektronické rychlovarné konvice. Náš obchod nabízí také upravené sinusové měniče. Tento typ měniče je vhodný pro zařízení jako jsou notebooky, napájecí zdroje nebo osvětlení.