Vyberte zařízení
Vyberte zařízení
a vyberte odpovídající produkty
×
customer devices Moje zařízení
customer devices

Žádná uložená zařízení

Automaticky uložíme vyhledávaná zařízení, zatímco ušetříte čas a přijímáte přizpůsobené složení.

Jdi do: Moje zařízení
added device
Vybraná zařízení:
customer devices
Vybraná zařízení:

Napěťový převodník Green Cell ® 300W / 600W, měnič napětí 12V až 230V, USB

Green Cell
Produkt k dispozici
Odeslání až 24 hodin.
  • Automobilový měnič (Napěťový převodník, měnič) - umožňuje připojení zařízení vyžadujících napětí 230V střídavého proudu AC k automobilovému zařízení. Potřebujete zásuvku ve svém vozidle? Tento výrobek je pro vás.
  • Potřebujete invertor pro 12V nebo 24V instalaci? Chcete napájet počítač, lampu nebo zdroj? Potřebujete měnič napětí pro kemping nebo náklaďák? Určitě najdete vhodný model invertoru v nabídce společnosti GC.
  • Vysoká kvalita komponentů, certifikovaná bezpečnost, spolehlivost - to jsou tři nejdůležitější vlastnosti měničů GC. Věřte odborníkům v poskytování čerstvé energie!
  • Pokud máte pochybnosti ohledně výběru správného měniče - podívejte se na náš blog nebo se obraťte na zákaznický servis. Rozptýlíme vaše pochybnosti!
689,95 Kč

Množství:

 

Neomezené možnosti

Střídač je zařízení, které mění stejnosměrné napětí z automobilového akumulátoru nebo automobilu na střídavý proud ~ 230V . Přesně stejný signál je v každé zástrčce v Evropě. Střídač je vynikající volbou pro každého, kdo cestuje autem, obytným automobilem nebo kamionem. Bude perfektní na místech bez přímého přístupu k zástrčkám.


Laptop

Ohřívač

Konvice

Zdroj napájení




Promyšlená konstrukce

Zařízení bylo navrženo pro nejvyšší pohodlí při používání. Přední strana střídače je vybavena hlavní zásuvkou uzpůsobenou pro zástrčky používané v Anglii. Má také port USB , díky kterému můžeme nabíjet náš smartphone, čtečku e-knih nebo jakékoli jiné zařízení, které lze připojit přes port USB.

Na zadní straně střídače je ventilátor zajišťující správné chlazení zařízení .

Celek byl uzavřen v malém, Celek byl uzavřen v malém, přesto velmi odolném pouzdře. Je vyrobena z vysoce kvalitního hliníku, díky čemuž je odolná vůči veškerému mechanickému poškození a nárazům během cestování . Kromě toho je měnič díky použitým materiálům velmi lehký.



Parametry, na kterých záleží

Při hledání převodníku věnujte pozornost parametrům, jako je napětí [V] a výkon [W] . To je zásadní, protože volba převaděče se špatným vstupním napětím nebo příliš nízkým výkonem neumožňuje našim zařízením fungovat.


Prvním určeným parametrem je napětí naší baterie, které by mělo být plně kompatibilní s napětím uvedeným na střídači . Nejběžnější hodnota napětí je 12 V, vyskytující se v automobilech, kempech a některých nákladních vozidlech, a 24 V, používaných hlavně v nákladních automobilech.






Po výběru napětí rozhodněte, jaký výkon převodníku bude vhodný. Má klíčový aspekt, protože nám říká, kolik a jaké zařízení je schopno dodávat elektřinu . Pokud chceme připojit vybrané zařízení k měniči, musíme zkontrolovat na typovém štítku, jakou spotřebu energie (pokud chcete připojit více zařízení, je třeba sčítat síly). Příkon vašich zařízení by neměl překročit 85% jmenovitého výkonu střídače! Například pro notebook, který spotřebovává 100 W energie, a ledničku, která spotřebovává 300 W, bude vhodný střídač 500 W a větší.

Proč modifikovaná sinusová vlna?

Použití modifikovaného sinusoidu zajišťuje jednoduchou konstrukci převodníku, díky níž má střídač menší poruchu a jeho hmotnost je velmi nízká.

Inteligentní ventilátor

Inteligentní ventilátor se automaticky zapne, když provozní teplota překročí přípustnou teplotu, aby byla zajištěna správná teplota zařízení. Vyrobeno z nejkvalitnějších materiálů a dokonale sladěno s rámem, zajišťuje nekompromisní ticho a vysoký výkon zároveň .

Tichý
provoz

Vysoký
výkon

Vynikající
trvanlivost

Nejprve bezpečnost

Střídač je vybaven řadou nezbytných ochran, které chrání uživatele a připojená zařízení. Potvrzují to certifikáty CE a RoHS, což znamená záruku bezpečnosti . Pro zajištění maximální bezpečnosti jsou všechny střídače Green Cell vybaveny vyměnitelnými pojistkami , které poskytují ochranu střídače a připojených zařízení. Výměna pojistky je velmi jednoduchá a neměla by způsobovat žádné problémy. Součástí každého střídače jsou náhradní pojistky, které zajišťují bezpečnost používání a co nejdelší životnost zařízení.


Ochrana proti zkratu

Sledování napětí

Vyměnitelné
pojistky

Tepelná ochrana



Vše, co potřebujete mít po ruce

Sada obsahuje nejdůležitější příslušenství pro bezpečný provoz zařízení:

  • / Kabely, které umožňují přímé připojení k baterii
  • / Kabel, který umožňuje připojit převaděče k zásuvce zapalovače cigaret
  • / Náhradní pojistky
  • / Návod k použití




Kompatibilní s následujícími modely baterií
    Kompatibilní s následujícími zařízeními
    arrow-up
      Technické údaje
      Stav:
      Nový
      účinnost:
      85%
      Barva:
      Černá
      Záruka:
      24 měsíců
      Výrobce:
      Green Cell
      rozměry:
      150x106x60mm
      Rozměry s montážní konzolou:
      15,6cm x 10,6cm x 6,2cm
      Závaží:
      627g
      vstupní napětí:
      12V DC
      výstupní napětí:
      230V AC
      výstupní frekvence:
      50Hz
      Použitelný výkon (nepřetržitý):
      300W
      Tvar výstupního napětí:
      Modifikovaná sinusová vlna
      Okamžitý výkon (puls):
      600W
      Hodnota pojistky:
      30A
      Počet pojistek:
      1
      Spotřeba energie bez zatížení:
      0,6A
      Kód výrobku:
      INV01DE
      Zpětná vazba od zákazníků a dotazy
      Vyjádřete svůj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      Průměrná známka
      Vyjádřete svůj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      ×
      comments icons

      Děkujeme za přidání vašeho názoru, brzy bude k dispozici na produktové kartě.

      zavřít
      Často kladené otázky
      Jaký střídač je vhodný pro solární moduly?
      Koukni se
      Nejlepším řešením je zde zvolit solární invertor přímo určený pro tento účel. Model uvedený na níže uvedeném odkazu má připojení pro FV moduly, baterie a zařízení, která mají být provozována. solární invertor
      Jaký invertor pro elektrické nářadí?
      Koukni se
      Nejdůležitějším hlediskem při výběru měniče je určení maximálního výkonu připojeného zařízení. Pokud chcete měnič používat trvale, měli byste využívat maximálně 90 % jeho trvalého výkonu. Pro ilustraci si to uvedeme na jednoduchém příkladu: Pokud použijete měnič s výkonem 1000 W, maximální příkon připojeného zařízení by neměl překročit 900 W.
      Jaký měnič do auta?
      Koukni se
      V autě najdete 12voltovou zásuvku do zapalovače a takové měniče je nejlepší koupit.
      Jak funguje střídač?
      Koukni se
      Invertor je samostatné zařízení, které se zapojuje do zásuvky zapalovače cigaret nebo přímo do baterie. Jeho úkolem je převádět napětí 12V/24V ze stejnosměrného systému vozu na 230V AC. Z tohoto důvodu velmi často najdete u názvu střídače následující zkratku: DC/AC.
      Jaké typy měničů existují?
      Koukni se
      Pokud jde o automobilové měniče, můžeme rozlišit dva hlavní typy: čisté a modifikované sinusové měniče. První je určen pro zařízení, která vyžadují nepřetržité napájení. Tento typ invertoru je vhodné zvolit pro zařízení, jako jsou tepelná čerpadla, elektrické sporáky nebo elektronické rychlovarné konvice. Náš obchod nabízí také upravené sinusové měniče. Tento typ měniče je vhodný pro zařízení jako jsou notebooky, napájecí zdroje nebo osvětlení.