Vyberte zařízení
Vyberte zařízení
a vyberte odpovídající produkty
×
customer devices Moje zařízení
customer devices

Žádná uložená zařízení

Automaticky uložíme vyhledávaná zařízení, zatímco ušetříte čas a přijímáte přizpůsobené složení.

Jdi do: Moje zařízení
added device
Vybraná zařízení:
customer devices
Vybraná zařízení:

Powerbanka Baseus Blade 20000mAh, 100W, 2x USB + 2x USB-C, černá s podporou PD protokolů QC SCP FCP

Baseus
Produkt nedostupný
  • Vysoká kapacita a výkon nabíjení - Baterie s kapacitou 20000mAh a úctyhodným výkonem nabíjení 100W umožňují opakované nabíjení chytrých telefonů, tabletů, notebooků a jiných mobilních zařízení.
  • Vybavený 4 porty (2x USB-A a 2x USB-C) a praktickým displejem ukazujícím úroveň nabití a zbývající dobu nabíjení. Navíc certifikáty RoHS, FCC a CE potvrzují bezpečné a normami kompatibilní používání.
  • Lehký a praktický - Díky nízké váze (490 g) a malé tloušťce (18 mm) se tento kompaktní powerbank stane spolehlivým společníkem pro cesty, vždy připraveným pomoci v situacích, kdy potřebujeme dodatečný zdroj energie.
  • Možnost současného nabíjení až čtyř zařízení a pokročilá ochrana před přebíjením, nadměrným vybitím, přehřátím a zkratem zaručují, že powerbank je nezbytný, když potřebujete nabít své zařízení.
1 999,95 Kč
Není skladem
 

Powerbank Baseus Blade 20000mAh 100W černá

Velký výkon v malém powerbanku

Toto moderní zařízení s baterií o kapacitě 20000mAh se vyznačuje vysokým nabíjecím výkonem (100W) a 4 porty - 2x porty USB-A a 2x porty USB-C. Na povrchu powerbanku je umístěn displej, který zobrazuje zbylou kapacitu nabití. Díky nízké váze (490 g) a tenké konstrukci (18 mm) je ideálním společníkem na cestách. Zařízení má certifikáty RoHS, FCC a CE a získalo ocenění Red Dot Award Design Award 2022.

Power bank Baseus

Lehký a pohodlný

Tento powerbank je lehkou konstrukcí, kterou můžete vzít kamkoli! Váží pouhých 490 g a je vyroben z materiálů ABS a PC. Je také tenčí než standardní notebook (18 mm). Vyznačuje se minimalistickým designem, má jemnou texturu a pohodlnou rukojeť. Na povrchu zařízení je skryté tlačítko o délce 0,6 cm a powerbank je stabilní a protiskluzový.

Power bank Baseus

Velká kapacita

Díky kapacitě 20000mAh můžete svůj telefon nabíjet mnohokrát! Tento powerbank se hodí jak na cesty, tak i v případech delšího výpadku elektřiny. Baterii lze snadno nabít pomocí portu typu-C, což šetří čas a energii. MacBook Pro 13 se nabije až na 39% za pouhých 30 minut při maximálním výkonu (65W). Úplné nabití zařízení s výkonem 100W trvá pouze 90 minut a při výkonu 30W dokonce 180 minut.

Power bank Baseus

Displej

Powerbank Baseus Blade je vybaven integrovaným displejem, který zobrazuje aktuální kapacitu nabití v procentech a zbylý čas nabíjení. Displej také ukazuje čas potřebný k nabití powerbanku a zbývající provozní dobu.

Power bank Baseus

Univerzální powerbank

Můžete nabíjet až čtyři zařízení současně a sdílet je s rodinou a přáteli. Náš produkt vám nejen umožní nabíjení chytrých telefonů, ale také tabletů, notebooků a reproduktorů. Spolupracuje s většinou populárních zařízení s USB-A/USB-C. Díky technologii BPSII zajišťujeme rychlé nabíjení a řídící čip upravuje proudovou intenzitu podle zařízení, chrání je před poškozením. Kromě toho má naše powerbank mnoho ochran proti přebití, nadměrnému vybití, příliš vysokému napětí, přehřátí a zkratu.

Power bank Baseus

Bezpečnost je základ

Náš powerbank je velmi odolný, vyrobený z trvanlivých a odolných materiálů. Má mnoho certifikátů a národních standardů bezpečnosti a kvality. Teplotní senzor NTC inteligentně monitoruje teplotu zařízení. Můžete si ho vzít na cesty, protože splňuje mezinárodní bezpečnostní standardy a může být používán na palubě letadla.

Power bank Baseus

Součástí balení jsou:

● Powerbank
● Kabel pro nabíjení

Kompatibilní s následujícími modely baterií
    Kompatibilní s následujícími zařízeními
    arrow-up
      Technické údaje
      kapacita:
      20000 mAh
      Energie:
      Type-C1 + Type-C2: 65W + 30W , Type-C1/2 + USB1/2: 65W + 30W , Type-C1 + Type-C2 + USB1/2: 45W + 30W + 18W
      Typ buněk:
      Li-Poly
      Vstup:
      Type-C 1/2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3.25A (max)
      Stav:
      Nový
      Barva:
      Černá
      Záruka:
      12 měsíců
      Výrobce:
      Baseus
      rozměry:
      16,2 x 14,3 x 1,8 cm
      Závaží:
      490 g
      Model:
      PPDGL-01
      Výstupní výkon:
      5V/9A Max
      Účinnost převodu:
      75%
      Výstup:
      Type-C 1/2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A , USB1/USB2: 4.5V/5A, 5V/4.5A, 5V/3A, 9V/3A 12V/2.5A Max
      Kód výrobku:
      PPDGL-01
      Zpětná vazba od zákazníků a dotazy
      Vyjádřete svůj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      Průměrná známka
      Vyjádřete svůj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      ×
      comments icons

      Děkujeme za přidání vašeho názoru, brzy bude k dispozici na produktové kartě.

      zavřít
      Často kladené otázky
      Může být kapacita baterie (mAh) větší?
      Koukni se
      Je možné použít baterie s vyšší kapacitou. Kapacita baterie se vyjadřuje v mílích ampérhodin (mAh), čím vyšší je hodnota kapacity, např. 3000 mAh, tím delší pracovní doby lze dosáhnout na jedno nabití baterie, což zvyšuje naši mobilitu a efektivitu.
      Jak vybrat powerbanku?
      Koukni se
      1. Kapacita baterie v telefonu Nejdůležitější věcí, kterou musíme zkontrolovat, je kapacita baterie v našich telefonech a ta se může lišit od něco málo přes 1000 mAh až po 4000 mAh. Vezměte prosím na vědomí, že během procesu nabíjení dochází nevyhnutelně ke ztrátě energie, což může snížit skutečný výkon powerbanky až o 75 %. To je zcela přirozený jev a je třeba s ním počítat.
      2. Powerbanka pro smartphone - jaké parametry je třeba vzít v úvahu? Pokud máte telefon, který umožňuje rychlé nabíjení, vyplatí se zvolit napájecí adaptér, který podporuje nabíjení 2,1A nebo QC 3.0, což vám umožní nabíjet až dvakrát rychleji než ostatní modely. Upozorňujeme však, že pokud s ním telefon není kompatibilní, nebude nám k ničemu ani možnost rychlého nabíjení.
      Co je Ultra Charge?
      Koukni se
      Rychlé nabíjení Ultra Charge je založeno na třech nabíjecích profilech – 5/9/9/12V. Podle toho, jaké zařízení připojíte, si můžete být jisti, že je zvoleno správné nabíjecí napětí a intenzita je co nejvyšší. Technologie zaručuje bezpečné a rychlé nabíjení bez ohledu na připojené zařízení. S Ultra Charge dokážeme nabít většinu smartphonů z 0 na 100 % za 1-1,5 hodiny.
      Je k powerbance připojen kabel?
      Koukni se
      Každý napájecí adaptér je dodáván s kabelem USB-Micro-USB nebo USB-C (viz specifikace), který lze použít k nabíjení napájecího adaptéru a pokud má telefon vhodnou zásuvku, lze jej také nabíjet přes tento kabel.